Naar de startpaginaStart hier met reserverenFilms die wij verwachtenKomende EvenementenKinderfeestjesAlgemene informatie over ons theater
TERMINATOR 2: JUDGMENT DAY 3D
Eenmalige voorstelling. Mannenavond!

James Cameron herwerkt Terminator 2 tot een waanzinnig 3D-spektakel in samenwerking met DMG Entertainment en StudioCanal. Arnold Schwarzenegger is op zijn best in zijn rol als de cyborg uit de toekomst in ÚÚn van de succesrijkste sequels aller tijden.

Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd... Zijn missie: John Connor kost wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten...

Verwacht op: WOENSDAG 23 AUGUSTUS 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
Edward Furlong - Arnold Schwarzenegger - Linda Hamilton

Regie:
James Cameron

AMERICAN MADE
American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale (Tom Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerecruteerd wordt om ÚÚn van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.
Verder met o.a.: Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones en Jayma Mays. Geregisseerd door Doug Liman (Edge of Tomorrow).

Verwacht op: DONDERDAG 31 AUGUSTUS 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Jayma Mays, Sarah Wright, Lola Kirke, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones

Regie:
Doug Liman

BELLA DONNA'S
Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde.

Verwacht op: DONDERDAG 14 SEPTEMBER 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
Kiki van Deursen, Carolien Spoor, Eva Laurenssen, Nadja Hupscher, Stephanie Louwrier, Holly Mae Brood, Melody Klaver, Bart Klever, Ferdi Stofmeel, David Lucieer, Leo Alkemade, Jochem Nooyen, Egbert Jan Weeber, Robert de Hoog, Manuel Broekman, Thijs R?

Regie:
Jon Karthaus

LEGO NINJAGO FILM, DE (2D NL)
Het eerste grote bioscoopavontuur van Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane & Nya in de Lego Ninjago Film.

Verwacht op: WOENSDAG 27 SEPTEMBER 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
(NL stemmen)

Regie:
Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan

LEGO NINJAGO MOVIE, THE (3D)
Het eerste grote bioscoopavontuur van Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane & Nya in de Lego Ninjago Film.

Verwacht op: WOENSDAG 27 SEPTEMBER 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
(NL stemmen)

Regie:
Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan

MISFIT
In Amerika had ze een perfect leventje: ze was populair, had een goed bekeken vlog en veel vriendinnen. Haar leven staat op zijn kop als ze in Nederland door de VIP squad, de drie populairste meisjes van de school, als "Misfit", een buitenbeentje, wordt bestempeld. Als de kans zich voordoet om naar Amerika terug te keren pakt ze die dan ook met beide handen aan, ook al moet ze daarvoor op school een ingewikkeld dubbelleven leiden. Dan wordt ze ook nog eens verliefd op Nick (Niek Roozen) en gaat ze zich steeds meer afvragen: wil ze echt terug of wil ze toch blijven?

Verwacht op: WOENSDAG 27 SEPTEMBER 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
Djamila, Jill Schirnhofer, Bente Fokkens, Donny Roelvink, Gio Latooy, Niek Roozen

Regie:
Erwin van den Eshof

DUMMIE DE MUMMIE 3
Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort. Maar als Dummieĺs schilderij van juffrouw Friek voor een groot bedrag verkocht wordt Ún hij een paspoort weet te regelen, vertrekken Klaas, Goos, Dummie en juffrouw Friek naar Egypte. Maar is de Tombe van Achnetoet na vierduizend jaar nog wel te vinden? Met een plan van meester Krabbel gaan Dummie en Goos op onderzoek uit. Maar de zoektocht zit vol gevaren en de beste vrienden lopen in een valstrik. Kan Klaas hen op tijd redden of blijven Dummie en Goos voor altijd gevangen?

Verwacht op: WOENSDAG 4 OKTOBER 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
Julian Ras, Yahya Gaier, Roeland Fernhout, Stefan de Walle, Ergun Simsek, G?K?nt?oah de Nooij

Regie:
Pim van Hoeve

DIKKERTJE DAP
Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook en wil graag mee naar school. Daarom bedenkt Dikkertje een plan om de giraf mee naar school te nemen en zijn twee vrienden bij elkaar te brengen. Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.

Verwacht op: WOENSDAG 4 OKTOBER 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
Martijn Fischer, Egbert Jan Weeber, Liam de Vries

Regie:
Barbara Bredero

KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE
In Kingsman: The Secret Service werd de wereld ge´ntroduceerd aan Kingsman ľ een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden. In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy...

Verwacht op: DONDERDAG 5 OKTOBER 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
Colin Firth, Taron Egerton, Julianne Moore, Halle Berry, Mark Strong, Pedro Pascal, Edward Holcroft, Channing Tatum

Regie:
Matthew Vaughn

MY LITTLE PONY: DE FILM
De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de ponyĺs dreigt te stelen. In een onvergetelijk avontuur beginnen de ponyĺs samen met nieuwe vrienden aan een spannende reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de ponyĺs in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

Verwacht op: WOENSDAG 11 OKTOBER 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
stemmen: Anneke Beukman, Melise de Winter, Christa Lips, Liezmijn Libgott

Regie:
Jayson Thiessen

WEG VAN JOU
De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carriŔre hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof ßlles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Verwacht op: DONDERDAG 12 OKTOBER 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
Katja Herbers, Lykele Muus, Carly Wijs, Imanuelle Grives, Elise Schaap, Maarten Heijmans

Regie:
Jelle de Jonge

JUSTICE LEAGUE
Bruce Wayne besluit, na een grote dreiging voor de gehele mensheid, een team te vormen om dit kwaad weerstand te bieden.

Verwacht op: MAANDAG 16 OKTOBER 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Amy Adams, Amber Heard, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Connie Nielsen, Henry Cavill, Ray Fisher, Willem Dafoe, Ciaran Hinds

Regie:
Zack Snyder

SNOWMAN, THE
Michael Fassbender (X-Men-films, Inglourious Basterds) is inspecteur Harry Hole in de angstaanjagende thriller The Snowman, gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesb°. Fassbender wordt bijgestaan door o.a. Rebecca Ferguson (Mission: Impossible Rogue Nation), Charlotte Gainsbourg (Nymphomaniac) en J.K. Simmons (Whiplash) in deze nieuwe film van regisseur Tomas Alfredson (Let the Right One In, Tinker Tailor Soldier Spy). Wanneer Harry Hole (Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.
Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan. Deze thriller is in zijn geheel op lokatie in Noorwegen opgenomen, in de steden Oslo en Bergen en rondom Rjukan. The Snowman is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner (The Theory of Everything, Les MisÚrables) van Working Title, samen met Robyn Slovo (Tinker Tailor Soldier Spy) en Piodor Gustafsson (The Girl with the Dragon Tattoo).

Verwacht op: DONDERDAG 19 OKTOBER 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
Michael Fassbender - James d'Arcy - Rebecca Ferguson

Regie:
Tomas Alfredson

STAR WARS: THE LAST JEDI
De nieuwe avonturen van Rey, Finn, Poe en natuurlijk Luke Skywalker en Prinses Leia.

Verwacht op: VRIJDAG 15 DECEMBER 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
Rian Johnson

Regie:
Daisy Ridley, Mark Hamill, John Boyega, Oscar Isaac, Carrie Fisher, Adam Driver, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Lupita Nyong'o, Benicio del Toro, Laura Dern

PITCH PERFECT 3
In Pitch Perfect 3 proberen de Bellas na hun afstuderen het te maken in de echte wereld. Na de roes van het winnen van de World Championships gaan de Bellas elk hun eigen weg. Maar dan krijgen ze de kans om op tournee te gaan in het buitenland. Zo komt de meidengroep nog ÚÚn laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken.

Verwacht op: DONDERDAG 21 DECEMBER 2017
Trailer:
Klik hier

Offic´ele website:
Klik hier

Cast:
Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Anna Camp, Ester Dean, Ruby Rose

Regie:
Trish Sie